Yazar "Erol, Hülya" için listeleme
-
Badem sütünden ballı ve muzlu kefir üretimi
Erol, Hülya (Namık Kemal Üniversitesi, 2020)Sağlıklı bir yaşam sürebilmek, vücut direncini artırmak, intestinal düzensizlikler ve hastalıklarla mücadele edebilmek açısından probiyotik ürün tüketimi önemlidir. Probiyotik ürünler vücut hücrelerinin yenilenmesinde, ... -
Soğuk Pres Tekniği İle Elde Edilen Ceviz Yağının Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Geçgel, Ümit; Apaydın, Demet; Yılmaz, Merve; Erol, Hülya (2017)Ceviz (Juglans regia L.), Juglandaceae familyasında yer alan, anavatanı Türkiye olan önemli bir meyvedir. 2015 yılı TUİK verilerine göre Türkiye'de yıllık 190.000 ton ceviz üretimi yapılmıştır. Ceviz yaklaşık %52-70 değerleri ...